Testimoni Jus Maqui PATAGONIAN

 

“Sebagai seorang pesakit kencing manis, setiap hari saya sentiasa letih dan tidak bermaya, tetapi setelah mengamalkan JUS MAQUI selama seminggu saya semakin cergas dan dapat berdiri lama untuk mengajar”

Cikgu Hashim, Kota Bharu.


“Dengan mengamalkan Jus MAQUI kehidupan saya berubah secara drastic, saya rasa lebih segar dan muda kembali. Saya telah hilang sebanyak 30 lbs dan penyakit diabetis tahap 2 telah tiada, tidur pun semakin nyeyak.

Nasir, Rawang.


“Saya telah menggunakan Jus MAQUI selama 3 minggu dan berat badan saya hilang sebanyak 9 lbs tanpa menukar cara pemakanan saya”

Amanda, Kuala Lumpur.


“Umur saya 57 tahun, setiap bulan saya , setiap bulan saya mendapatkan rawatan di klinik, bermacam-macam suplemen telah dicuba semuannya bagus tetapi Jus Maqui memang sungguh hebat sebab doktor terkejut dengan tekanan darah saya 120/80 yang sebelum ini tidak pernah kurang dari 140/110”

Cg Hanafi, Kajang


“Sebelum ini saya mengalami tidur berdengkur, selepas 2 bulan meminum Jus Maqui, anak saya memberitahu, mami tidak kuat berdengkur lagi, saya sungguh terkejut ”

Ms Angela, Klang.


"Saya mengalami masalah sakit belakang dan lenguh-lenguh ketika bangun tidur, selepas

mengamalkan Maqui Juice selama seminggu, masalah sakit belakang dan lenguh-lenguh hilang sama sekali. Pecahan di bahagian tumit kaki saya semakin pulih dan sekarang saya dapat menjalani kehidupan yang lebih sihat dan segar. Maqui Juice memang sungguh menakjubkan!.

Mazeri Othman (Cikgu Deen) Pasir Mas Kelantan.


"Suami saya (Mazeri) mengalami masalah sakit belakang yang teruk dan keletihan setelah penat bekerja. Bagi saya Maqui Juice banyak merubahkan amalan penjagaan kesihatan keluarga saya".

Haslina Abg Ghapar. Pasir Mas.


“Saya mengalami masalah sakit sendi yang berpanjangan, tetapi selepas mengamalkan Jus Maqui selama 2 minggu sakit sendi saya beransur-ansur lega.” 

Ust Mat, Bangi.