.

Saya ada masalah sakit lutut dan sakit pinggang belakang. Rasanya sungguh sakit terutamanya ketika menunaikan solat atau memanjat tangga.  Peringkat permulaan minum jus MAQUI PREMIER ni memang rasa sakit mungkin kerana tindak balas jus ni. Masuk botol ke empat, sakit semakin kurang dan sekarang lutut dan pinggang belakang pun dah tak berapa sakit lagi.  Abdul Rahman - Kota Tinggi.


Makcik sangat bersyukur dipertemukan dengan jus MAQUI PREMIER. Bacaan kencing manis & darah tinggi turun mendadak dengan izin tuhan. Rasa kebas-kebas di tangan dan kaki semakin menghilang. Badan semakin bertenaga serta tidak lagi terasa penat dan letih. Alhamdulillah serta terima kasih MAQUI PREMIER. Makcik Saadiah - Alor Setar.


Ayah saya dah hampir 5 tahun lumpuh. Sudah bermacam ubat moden dan traditional dah cuba tapi tak berkesan. Tapi bila ayah saya start minum jus maqui ni banyak perubahan dapat dilihat perlahan-lahan.  Ayah saya mula beransur-ansur baik, bermula dari tangan dah dapat gerakkan semula perlahan-lahan. Sehinggalah sekarang dah dapat gerakkan kepala dan bahu. Alhamdulillah sekarang dah masuk bulan kelima, ayah saya sudah hampir sembuh sepenuhnya. Puan Liza - Sabak Bernam.


Saya mengidap gaut sudah hampir 12 tahun. Sudah banyak ubat saya cuba tapi gaut saya masih seperti sediakala.  Bila diperkenalkan dengan jus MAQUI PREMIER ini, pada mulanya saya tidak berapa yakin sangat. Tetapi atas desakan anak saya, saya telah minum juga  jus ni hampir 5-6 botol.  Peringkat awal memang tak terasa sangat kesannya. Masuk botol ketiga, gaut saya semakin mengganas. Saya diberitahu bahawa ianya adalah tindakbalas awal maqui ini. Masuk botol ke enam, saya dah boleh rasa perubahan pada gaut saya. Kesakitan mula berkurangan dan yang pentingnya saya tidak merana lagi seperti sebelum ini.  Pakcik Hassan - Bukit Mertajam.


Saya mengidap kencing manis dan darah tinggi. Kencing manis saya agak tinggi dimana saya terpaksa pantang makan, menyebabkan tubuh saya agak kurus dan lesu.  Dah macam-macam ubat saya cuba tapi tak berkesan. Setelah diperkenalkan dengan jus MAQUI PREMIER, saya cuba konsisten mengamalkannya seperti yang disarankan kepada saya.  Masuk bulan ketiga, pemeriksaan doktor menunjukkan kencing manis dan darah tinggi saya semakin berkurangan. Saya rasa bersyukur sangat diketemukan dengan jus ini.  Makcik Raihan - Serdang.


Saya mengalami masalah senggugut yang kritikal sejal 31 tahun yang lepas.  Sehinggalah sekarang setiap kali senggugut saya akan terasa kesakitan yang amat sangat. Bila diperkenalkan dengan jus maqui ini, saya mula merasakan perubahan serta tahap kesakitan ketika senggugut mula berkurangan.  Sekarang boleh dikatakan masalah senggugut saya sudah hampir tiada.  terima kasih MAQUI PREMIER.  Puan Norazlina - Shah Alam.


Saya alami senggugut sejak dari bangku sekolah lagi. Setiap kali kena senggugut ni, tuhan saja yg tahu, sampai x blh nak bangun atau bergerak lansung. Dok pegang perut sambil mengerang. Rasa tak selesa, badan jadi lesu..lemah tak bermaya jea..Bila sy amalkan minum MAQUI PREMIER ni, rasa macam satu keajaipan berlaku. Senggugut yg sebelum ni selalu menyerang dah tak ada.  Alhamdulillah, syukur sangat2. Che Sarah - Kulim.


Setiap kali senggugut, rasa macam terpencil sangat, banyak aktiviti terbatas, rasa macam nak tidur sorang2, tak mau orang ganggu kita jaa, emosi mmg x boleh cakaplah..nak berangin dan sensitif memanjang. Kekadang dah cuba kawal pun..memang tak terkawal. Rasa macam cepat je nak meradang walaupun masalah kecil.Tapi selepas dipertemukan dan amalkan MAQUI PREMIER ni, banyak perubahan positif saya rasakan. Sekarang saya dah boleh ucap selamat tinggal kat Senggugut. Terima kasih MAQUI PREMIER. Che Mahirah - Lunas.


Saya mulanya minum jus MAQUI PREMIER ni untuk suka-suka saja. Tapi bila saya amalkan minum jus ni, saya dapat rasakan badan saya semakin bertenaga, Gout pun dah hilang, sakit urat dan sendi saya mula berkurangan dan yang paling best sekali POWER saya semakin bertambah. Pakcik Razali - Kulim.


Anak saya berumur 5 tahun sering mengalami lelah/asma dan resdung yang teruk.  Setiap minggu saya terpaksa ke klinik untuk mendapatkan rawatan. Tapi kini Alhamdulillah sejak menggunakan jus MAQUI PREMIER, kekerapan saya ke klinik semakin berkurangan dan anak saya semakin ceria dan bertenaga. Adik Danish - Kuantan.


Saya mengalami ketumbuhan di sekeliling payudara saya sejak remaja.  Setelah semakin membengkak, saya disarankan oleh doktor untuk buat pembedahan.  Saya cuba mencari alternatif lain dan alhamdulillah saya diperkenalkan oleh kawan saya supaya mencuba jus MAQUI PREMIER. Setelah minum jus ini hampir 4 botol, ketumbuhan dipayudara saya semakin mengecil dan menghilang. Doktor juga mengesahkan bahawa saya tidak perlu meneruskan lagi pembedahan. Puan Rohani - Parit Buntar.


Saya tidak ada sebarang penyakit kritikal tetapi minum Maqui Premier hanya untuk menjaga kesihatan.  Saya dapati badan saya semakin bertenaga, senang bangun tidur serta tidak menghadapi masalah dalam hadas besar. Saya tak perlu lagi makan vitamin-vitamin kerana MAQUI PREMIER sudah bekalkan zat yang cukup untuk saya. Abang Mubin - Kulim.Testimoni Maqui Premier

Testimoni Bergambar

Makcik Saadiah - Makcik sangat bersyukur dipertemukan dengan jus MAQUI PREMIER. Bacaan kencing manis & darah tinggi turun mendadak dengan izin tuhan. Rasa kebas-kebas di tangan dan kaki semakin menghilang. Badan semakin bertenaga serta tidak lagi terasa penat dan letih. Alhamdulillah serta terima kasih MAQUI PREMIER.

Puan Azimah - Alhamdulillah...setelah diperkenalkan oleh rakan kepada MAQUI PREMIER kini saya tidak lagi mengamalkan ubatan hospital. Tekanan darah tinggi skrg ditahap normal dan berat badan saya kembali kebentuk asal. Saya sangat bersyukur...

Pada anda yg mengalami masalah kesihatan bolehlah mencuba MAQUI PREMIER...anda pasti teruja dengannya...

Makcik Noorlia - Jus MAQUI PREMIER memang best.  Makcik dah boleh angkat tangan dengan selesa tanpa rasa sakit-sakit.  Badan pun dah tak terasa penat dan letih macam selalu.  Banyak perubahan makcik rasakan pada sendi-sendi makcik ni.  Darah tinggi dan Kencing manis makcik pun rasanya dah mula berkurangan. Terima kasih jus MAQUI PREMIER.

Abang Mubin - Saya tidak ada sebarang penyakit kritikal tetapi minum MAQUI PREMIER hanya untuk menjaga kesihatan.  Saya dapati badan saya semakin bertenaga, senang bangun tidur serta tidak menghadapi masalah dalam hadas besar. Saya tak perlu lagi makan vitamin-vitamin kerana MAQUI PREMIER sudah bekalkan zat yang cukup untuk saya.

Pakcik Razali - Saya mulanya minum jus MAQUI PREMIER ni untuk suka-suka saja. Tapi bila saya amalkan minum jus ni, saya dapat rasakan badan saya semakin bertenaga, Gout pun dah hilang, sakit urat dan sendi saya mula berkurangan dan yang paling best sekali POWER saya semakin bertambah.

Che Sarah - Saya alami senggugut sejak dari bangku sekolah lagi. Setiap kali kena senggugut ni, tuhan saja yg tahu, sampai x blh nak bangun atau bergerak lansung. Dok pegang perut sambil mengerang. Rasa tak selesa, badan jadi lesu..lemah tak bermaya jea..Bila sy amalkan minum MAQUI PREMIER ni, rasa macam satu keajaipan berlaku. Senggugut yg sebelum ni selalu menyerang dah tak ada.  Alhamdulillah, syukur sangat2.

Che Mahirah - Setiap kali senggugut, rasa macam terpencil sangat, banyak aktiviti terbatas, rasa macam nak tidur sorang2, tak mau orang ganggu kita jaa, emosi mmg x boleh cakaplah..nak berangin dan sensitif memanjang. Kekadang dah cuba kawal pun..memang tak terkawal. Rasa macam cepat je nak meradang walaupun masalah kecil.Tapi selepas dipertemukan dan amalkan MAQUI PREMIER ni, banyak perubahan positif saya rasakan. Sekarang saya dah boleh ucap selamat tinggal kat Senggugut. Terima kasih MAQUI PREMIER.


.

Lain-Lain Testimoni

Kebas & Badan selalu letih

Kebas-kebas kat celah jari

Senang bangun pagi & Tenaga lelaki bertambah

Sakit bahu